Å PLANLEGGE OG GLEDE SEG

Kjære folk!

Vi har fått besøk fra USA. Cheryl og Marcel kom sent i går kveld, og vi gleder oss til å vise dem hva Norge, Oslo og Østlandet har å by på. Nettopp, – vi gleder oss!

Faren ved å glede seg er selvfølgelig at vi kan bli veldig skuffet. Vi kjenner ikke disse menneskene så godt at vi kan garantere at vi kommer til å ha det hyggelig sammen. Det er for eksempel godt mulig at det blir vanskelig å snakke om det aller meste fordi vi er for forskjellige. Det kan også hende at værgudene tilbyr oss bøttevis møkkavær. Kanskje ditt og tenk om datt. Ja, kanskje gjestene til og med misliker maten vi har forberedt og synes aktivitetene vi har planlagt er kjedelige.

Vi tar sjansen og gleder oss. Vi har lagt gode planer, og hvis det ikke blir bra, så har vi i alle fall hatt det morsomt i planleggingsfasen. Vi har hygget oss med å finne ut hva som er vakkert, spennende og interessant. Åpningstider er sjekket og kjøreavstander er beregnet. Vi har også laget oss «glosebok» med engelske ord vi aldri tidligere har hatt bruk for. Nå kan vi snakke om fjellbjørk og rypejakt, rømmegrøt og spekemat, stabbur og rosemaling, telehiv og bomveier.

Vi regner med at den kommende uka vil by på storby, høye fjell og frodig kulturlandskap. Siden vi er i Vestfold, må vi jo også selvsagt innom noen idylliske kyststeder.

«Failing to plan is planning to fail», heter det visst. Det er i alle fall ikke detsom blir årsaken dersom denne uka ikke blir vellykket, – for her i huset er planlegging halve moroa.

Det ser i alle fall ut til å bli en godværsdag i dag.

IMG_3654
Fra verandaen kl 06:31. Dette blir spennende.

(Jeg tviler på at det blir noe blogging kommende tirsdag og torsdag. Jeg er vel ikke en særlig god vertinne dersom jeg kryper inn i hula mi for å hygge meg med hobbyen min.)

Hilsen fra K-M

Forfatter: Kjærefolk

- Halling med bostedsadresse i Holmestrand - Avsluttet en mangslungen karriere innenfor norsk skolevesen - Gift, mamma, farmor og bonus- både det ene og det andre - Stort sett blid, glad og fornøyd med livet Hvorfor begynner ei nesten gammel dame med blogging? Jeg blogger først og fremst fordi jeg er glad i å skrive og for å kunne utfordre meg selv ved å gjøre noe nytt. Jeg tror også at mange synes det er trist når det skapes et inntrykk av at det som virkelig betyr noe i livet er ungdom og skjønnhet. Derfor kan det hende at noen har interesse av å bli invitert inn i hverdagen til en litt gammel dame.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s