MIGRENEFORTELLING 2

Kjære folk!

Livet må gå videre, og alle har sitt. I mitt forrige innlegg beskrev jeg noe av det som har vært mitt, min migrenehistorie. Jeg erfarte at man på et vis kan venne seg til å leve med smerter, og jeg vet at det hjelper å forsøke å ha fokus på noe annet enn disse smertene, – i alle fall de dagene anfallene ikke kommer med slik styrke at det uansett hvordan man ter seg, krever full oppmerksomhet.

Men så var det solskinnshistorien:
3. juli i år fikk jeg tilsendt en link fra ei som står meg nær. Overskrifta var «Akupunkturpiercing mot migrene». Det viser seg nemlig at Arild Flatebø, som driver Contrast ink i Sandefjord, har utviklet et konsept kalt healing art. Jeg ringte og bestilte time, og 2. august fikk jeg satt inn et spesialsmykke gjennom to triggerpunkter inne i øret. Jeg hadde vel egentlig ingen tro på at dette skulle hjelpe. Hvorfor skulle jeg det? Dette var jo like alternativt og rart som mye av det andre jeg hadde prøvd meg på.

IMG_1349

Jeg skal ikke lyve. Det var ubehagelig, og da jeg 20. august var til kontroll og måtte skifte smykke, fikk jeg et langvarig kjempeanfall. Men etter det, har jeg blitt mye bedre. Jeg kjenner det murrer, og jeg vet at jeg egentlig skulle hatt det grusomt nå, men det slår ikke ut i full blomst fullt så ofte. De aller fleste dagene kan jeg holde på med hverdagsaktivitetene mine, gå tur, lese bøker, skrive og ha det fint. Når jeg kjenner at et anfall er på vei, væsker det bare litt fra hullene i øret, og det blir litt ømt og hovent. Stort sett er det det hele.

Placebovirkning? Neppe! Jeg har jo egentlig ikke tro på dette. Men jeg må si at jeg har begynt å bli optimistisk, og jeg er veldig spent på fortsettelsen. Her kan du finne stoff om Contrast Ink hvis du ønsker å lese mer: www.contrast-tattoo.no

Hilsen fra K-M (en litt gammel dame med piercing i øret)

Forfatter: Kjærefolk

Litt om meg: - Har avslutta ei mangslungen karriere innanfor norsk skulevesen. - Har eit meir enn 100 år gammalt hus i Ål i Hallingdal, og synes at det er stas. - Gift, mamma, farmor og bonus- både det eine og det andre. - Stort sett blid, glad og nøgd med livet. Kvifor byrjar ei litt gammel dame med blogging? Eg bloggar fyrst og framst fordi eg er glad i å skrive. Det kan jo også hende at det finnes einkvan som har interesse av å bli invitert inn i kvardagen og tankane til eit heilt vanleg kvinnfolk.

16 kommentarer om “MIGRENEFORTELLING 2”

 1. He he, og når DU sier det var «ubehagelig», DA… Du med den smerteterskelen! 😳 Da tenker jeg vi sier Jæ…, forferdelig vondt altså. Huff. Men om det hjelper, så er det vel verdt det! 😃👍🏼🎉

  Likt av 1 person

 2. Endelig har jeg skjønt hvordan jeg skal gjøre dette! Jeg håper du får hjelp mot migrenen din i det lange løp av dette. Jeg leser ivrig videre på bloggen din!

  Liker

 3. Kjære Karen Margrethe
  Tusen takk for at du deler dine opplevelser og ditt liv med oss. Det er lenge siden v vi var aktive i det som den gangen var Norsk lærerlag og artig å kjenne at vi fremdeles kan være på bølgelengde. Jeg følger deg og leser, med glede, dine betraktninger om livet. Ha en fin dag. Hilsen og klem fra Britt Margrethe

  Liker

  1. Veldig hyggelig å høre fra deg,Britt! 😊 Jeg tror nok det er slik at hvis man en gang har vært på bølgelengde, så vil det nok fortsatt kunne være et gjensidig godt forhold hvis man møttes igjen. 🤩 Jeg setter stor pris på tilbakemelding fra deg, – og hvem vet, plutselig så møtes vi 👏👏💕

   Liker

 4. Dette var godt nytt, Karen-Margrethe! Leit å tenke på at du har hatt sååå åmykje plager med migrenen gjennom så mange år. ..
  Håpar virkeleg at bedringa blir god framover!

  Liker

  1. Tusen takk, Birgit, for så gode ynskje for migrenehovudet mitt. Det er rart med det, men ein kan bli vant til å leve med mykje, så lenge det ikkje er farleg. Migrene er vondt, men eg trur ikkje det er livstrugande 😉 … men tru meg, det er utruleg godt å sleppe desse sterke anfalla.
   Varme tankar til deg! 🙂

   Liker

 5. Både interresant og trivelig å lese din blogg. Og flott å høre at du kanskje opplever varig bedring mot Migreneanfallene dine.Fra min side er du herved satt under forbønn. 🙂 Gleder meg til fortsettelsen.

  Liker

 6. Så fantastisk at du omsider har fått god hjelp og det på en forunderlig måte! Krysser fingrene for at bedringen fortsetter! Gleder meg til å se deg igjen ( og til å sjekke ut den piercingen!).

  Likt av 1 person

 7. Som sagt så er jeg skikkelig optimist – fram til nå har oktober vært den beste måneden på det jeg kan huske. 😊 Jeg gleder meg til vi skal møtes igjen. Da blir det selvfølgelig øreshow (det var et ord jeg aldri har brukt før😂). Ønsker deg bare gode dager resten av høsten. 💕

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: