EI DATTER I KABELVÅG

Kjære folk!

Det er nesten like langt å fly hit jeg befinner meg nå, og I alle fall like dyrt, som å fly til Roma. Jeg er i Kabelvåg, det eldste fiskeværet i Lofoten. Det er så vakkert her at det er til å miste pusten av, og det er nok turistattraksjoner til dagevis med opplevelser.

IMG_1333

Hittil har vi rukket en hel masse:

  • Vi har spist frokost og hatt en god samtale om ting vi husker
  • Vi har gått en tur mens vi har snakket om saker som betyr mye for oss
  • Vi har spist lunsj mens vi har pratet om både fortid og framtid
  • Vi har sittet i sofaen og snakket om folk vi kjente
  • Vi har spist middag og stilt morsomme spørsmål
  • Vi har drukket masse kaffe og fortalt ting den andre ikke visste om

Det har vært en fin mor og datter-dag. Vi har til og med vært på en liten, men nødvendig shoppingrunde mens praten gikk videre. Med andre ord ; akkurat en slik dag vi hadde ønsket oss. For det er jo ikke slik at vi ikke har noe å prate om fordi om vi snakker sammen på telefonen ganske ofte og taster hverandre både på SMS og Messenger rett som det er.

Jeg er helt sikker på at vi har like mye å snakke om resten av helga, og gode samtaler er vel kanskje det aller viktigste vi kan holde på med når vi er sammen. Vi må bare ha en liten pause, sove litt og være litt stille mens vi gleder oss til i morgen. Da skal vi til og med på konsert. Det kommer også til å bli en finfin dag. Turistattraksjonene må nok vente til en annen gang.

Jeg ønsker alle som leser dette ei god oktoberhelg.

Hilsen fra K-M

Forfatter: Kjærefolk

- Halling med bostedsadresse i Holmestrand - Avsluttet en mangslungen karriere innenfor norsk skolevesen - Gift, mamma, farmor og bonus- både det ene og det andre - Stort sett blid, glad og fornøyd med livet Hvorfor begynner ei nesten gammel dame med blogging? Jeg blogger først og fremst fordi jeg er glad i å skrive og for å kunne utfordre meg selv ved å gjøre noe nytt. Jeg tror også at mange synes det er trist når det skapes et inntrykk av at det som virkelig betyr noe i livet er ungdom og skjønnhet. Derfor kan det hende at noen har interesse av å bli invitert inn i hverdagen til en litt gammel dame.

2 kommentarer om “EI DATTER I KABELVÅG”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s