JULEGÅVEYNSKJE

Kjære folk!

Når nokon spør meg kva eg ynskjer meg til jul, gjer eg kva eg kan for å gje eit godt svar. Eg reknar med at dei er som meg, dei ynskjer å gje noko mottakaren vil bli glad for. Dersom eg blir glad, vil det gjere dei glade og. Dette er ein fin runddans av positive kjensler.

Her kjem eit dikt om gåveynskjer som ikkje kan pakkast inn i glansa papir.

Les det gjerne høgt for deg sjølv i tre-firedels takt. Ein – to – tre:

Gje meg ein vals
Spel han sakte
Kan hende i moll
og med tett harmoni
Tung lett lett
Høyrer du?

Gje meg ein dansar
som fører meg varleg
med faste hofter
og kraft i kvart steg
Rundt og rundt
Ser du meg?

Gje meg ein bass
som kviskrar og nynnar
i øyret mitt
medan eg snurrar og sviv
Tra-la-la
Syng for meg!

Det har eg lyst på
Det er mitt ynskje
Klarar du det
skal du få alt du vil
Ein to tre
Dans med meg!

IMG_1805

Eg kjem heilt sikkert ikkje til å få dette til jul, og eg er nok glad for det. Eg vil ha han eg har. Likevel kan eg hygge meg med desse fem fine kvinnestemmene som nynnar slike vakre valsar. For det er noko særskilt med vals!!

Marit Larsen: Under the surface
Rumer: Come to me high
Kari Bremnes: Vals
Karen Jo Fields: Waltz
Carol King: You make me feel like a natural woman

Slik kan eg med godt mot valse meg vidare fram imot jul.

Helsing frå K-M

 

 

 

Forfatter: Kjærefolk

Litt om meg: - Har avslutta ei mangslungen karriere innanfor norsk skulevesen. - Har eit meir enn 100 år gammalt hus i Ål i Hallingdal, og synes at det er stas. - Gift, mamma, farmor og bonus- både det eine og det andre. - Stort sett blid, glad og nøgd med livet. Kvifor byrjar ei litt gammel dame med blogging? Eg bloggar fyrst og framst fordi eg er glad i å skrive. Det kan jo også hende at det finnes einkvan som har interesse av å bli invitert inn i kvardagen og tankane til eit heilt vanleg kvinnfolk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: