SOM FROSTROSENE

Kjære folk!

Det er ikkje alltid berre greitt. Heller ikkje, eller kanskje slett ikkje, er gleda berre glede i adventstida. Her er ei lita førjulskjensle frå rundt heimen min i går. Eg trur på at den aller finaste gleda er den som har molltonen i seg.

Sjølvsagt er det fint
med desse lysa,
men det er trist óg

IMG_1942

Sjølvsagt er me glade
for stjerna og songen
no ei lita stund
medan me ventar
på det me trur skal kome

IMG_1943

Om att
og om att
sit me i tussmørkret
og håpar
sjølv om me veit
at som frostrosene
vil alt gå over

IMG_1945

Medan du ventar
vert du og
plutseleg vaksen

IMG_1946

I dag tidleg var frostrosene i vinterhagen borte, og tåka låg tett over fjorden. Så stutt tid kan alt vare. Dessverre og heldigvis.

Helsing frå K-M

 

Forfatter: Kjærefolk

Litt om meg: - Har avslutta ei mangslungen karriere innanfor norsk skulevesen. - Har eit meir enn 100 år gammalt hus i Ål i Hallingdal, og synes at det er stas. - Gift, mamma, farmor og bonus- både det eine og det andre. - Stort sett blid, glad og nøgd med livet. Kvifor byrjar ei litt gammel dame med blogging? Eg bloggar fyrst og framst fordi eg er glad i å skrive. Det kan jo også hende at det finnes einkvan som har interesse av å bli invitert inn i kvardagen og tankane til eit heilt vanleg kvinnfolk.

2 kommentarer om “SOM FROSTROSENE”

  1. God jul kjære Karen- Margrethe! Jeg leser det du skriver og du rører på noen strenger i meg rett som det er så tårene kommer! Stor klem fra meg!
    Hilsen Anne i (på?) Elverum❣️

    Liker

    1. Kjære Anne! Tusen takk skal du ha! Det er ingenting som gleder meg mer enn at jeg kan røre ved noe hos dem som leser. ❤️ Jeg ønsker deg og dine ei god jul og et fredelig nytt år. Stor klem tilbake til deg fra meg.

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: