HAN EG KALLAR MIN

Kjære folk!

Denne veka har eg skrive om familie, om den store og om den vesle. Han, som er den aller næraste, har ikkje fått mykje merksemd, – sjølv om han fortener det.

img_2194
Han, som eg kallar min, og eg.

Eg har eit lite dikt til han her. Det får klare seg.

Det finaste
er armkroken
om morgonen
når solljoset
trengjer seg
gjennom sprekken
i gardina
og han
har plass

ingen ventar oss
ingen eig
ein einaste
forventning

denne dagen
skal alt berre vere
oss
her
og no

Eg les det for han, og han seier: «Tusen takk, dette held i massevis.»

Helsing frå K-M

 

 

 

Forfatter: Kjærefolk

- Halling med bostedsadresse i Holmestrand - Avsluttet en mangslungen karriere innenfor norsk skolevesen - Gift, mamma, farmor og bonus- både det ene og det andre - Stort sett blid, glad og fornøyd med livet Hvorfor begynner ei nesten gammel dame med blogging? Jeg blogger først og fremst fordi jeg er glad i å skrive og for å kunne utfordre meg selv ved å gjøre noe nytt. Jeg tror også at mange synes det er trist når det skapes et inntrykk av at det som virkelig betyr noe i livet er ungdom og skjønnhet. Derfor kan det hende at noen har interesse av å bli invitert inn i hverdagen til en litt gammel dame.

2 kommentarer om “HAN EG KALLAR MIN”

  1. Kjære Karen-Margrethe!
    Det er godt å lese det du skriver! Du er klok og du byr på deg selv! Takk for at du deler kloke tanker og skriver så fine dikt!
    Stor klem fra Anne K W

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s