HAN EG KALLAR MIN

Kjære folk!

Denne veka har eg skrive om familie, om den store og om den vesle. Han, som er den aller næraste, har ikkje fått mykje merksemd, – sjølv om han fortener det.

img_2194
Han, som eg kallar min, og eg.

Eg har eit lite dikt til han her. Det får klare seg.

Det finaste
er armkroken
om morgonen
når solljoset
trengjer seg
gjennom sprekken
i gardina
og han
har plass

ingen ventar oss
ingen eig
ein einaste
forventning

denne dagen
skal alt berre vere
oss
her
og no

Eg les det for han, og han seier: «Tusen takk, dette held i massevis.»

Helsing frå K-M

 

 

 

Forfatter: Kjærefolk

Litt om meg: - Har avslutta ei mangslungen karriere innanfor norsk skulevesen. - Har eit meir enn 100 år gammalt hus i Ål i Hallingdal, og synes at det er stas. - Gift, mamma, farmor og bonus- både det eine og det andre. - Stort sett blid, glad og nøgd med livet. Kvifor byrjar ei litt gammel dame med blogging? Eg bloggar fyrst og framst fordi eg er glad i å skrive. Det kan jo også hende at det finnes einkvan som har interesse av å bli invitert inn i kvardagen og tankane til eit heilt vanleg kvinnfolk.

2 kommentarer om “HAN EG KALLAR MIN”

  1. Kjære Karen-Margrethe!
    Det er godt å lese det du skriver! Du er klok og du byr på deg selv! Takk for at du deler kloke tanker og skriver så fine dikt!
    Stor klem fra Anne K W

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: