ENDELIG FRAMME!

Kjære folk!

Det er ikke alltid at alt går etter planen, og det er det jo bare å finne seg i.
Vi dro hjemmefra, fulle av forventninger, torsdag morgen. Noen timer senere befant vi oss her, mellom tåkehavet og tett skydekke på vei til Amsterdam.

IMG_2340

Først fredag klokka 06.15, det vil si 13.30 norsk tid, kunne vi si: Endelig er vi framme i Singapore!! Flight-en fra Amsterdam ble kansellert på grunn av den pågående konflikten mellom India og Pakistan. Luftrommet i Asia var ikke sikkerhetsklarert, og ingen europeiske fly fikk ta turen. Etter mye kjas og mas, og takket være at jeg har en mann som blir både streng og påståelig når han mener situasjonen krever det, fikk vi både noen timers søvn på hotell og grei ombooking til fly dagen etter. For å si det forsiktig: Noen i KLM burde gjennomgå og oppdatere informasjonsrutinene sine.

Klokka 05:15 norsk tid var vi tilbake på Schiphol og deretter gikk det ganske greit, – bortsett ifra en liten, men ganske viktig detalj: Koffertene våre reiste ikke sammen med oss, og de er fremdeles ute og reiser. Ja, ja, sånn er det bare, og nok om det.

Vi har fått hotellrom med en fantastisk utsikt over byen.

IMG_2348
Blikk fra 14. etasje ut mot blant annet shoppingsentra i Singapore.

Dagens mest fantastisk opplevelse var kveldsturen vår. Den gikk til den gigantisk, nye botaniske hagen, kalt The Garden by the Bay. Den tilsvarer halve størrelsen av Monaco og inneholder blant annet to kuppelbygninger og en blomsterdom. Dette er egentlig veksthus som blir nedkjølt slik at planter fra Europa også kan overleve der. Det mest fasinerende er nok supertrærne. Jeg kommer aldri til å glemme fargene, lyset og stemningen. Hver kveld er det lysshow oppe i «trekronene», og tusenvis av turister i alle aldre strømmer til for å få med seg denne unike forestillingen. Jeg har forsøkt å ta bilder, men det er umulig å gjenskape og videreformidle noe så vakkert.

IMG_2378
To av supertrærne i The Garden by the Bay i Singapore

Nå har to litt slitne Asia-turister tenkt å ta kvelden. Vi gleder oss til morgendagen, og håper at koffertene vil dukke opp før vi drar videre mandag.

Hilsen fra K-M

 

Forfatter: Kjærefolk

- Halling med bostedsadresse i Holmestrand - Avsluttet en mangslungen karriere innenfor norsk skolevesen - Gift, mamma, farmor og bonus- både det ene og det andre - Stort sett blid, glad og fornøyd med livet Hvorfor begynner ei nesten gammel dame med blogging? Jeg blogger først og fremst fordi jeg er glad i å skrive og for å kunne utfordre meg selv ved å gjøre noe nytt. Jeg tror også at mange synes det er trist når det skapes et inntrykk av at det som virkelig betyr noe i livet er ungdom og skjønnhet. Derfor kan det hende at noen har interesse av å bli invitert inn i hverdagen til en litt gammel dame.

2 kommentarer om “ENDELIG FRAMME!”

  1. Skjønner det var en strevsom reise som krevde sitt💪 Flotte opplevelser i Singapore – vi ble også stormåpende begeistret for The Bay.. masse å se og oppleve, håper dere får tid til et besøk i botanisk have og orkideparken der. Håper koffertene kommer mens dere er i Singapore, uansett ha en flott reise videre😎🌹☀️

    Sendt fra min iPhone

    Likt av 1 person

    1. Tusen takk, Torill!😊 Nå er det tidlig morgen her og vi gleder oss til å vandre ut i denne vakre byen og oppleve mer. Vi må helt klart få med oss orkideparken. Den står høyt oppe på to do-lista for disse dagene her. 🤗🌺☀️

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s