LITT SLITEN? LITT LEI?

Kjære folk!

Litt sliten eller bare litt lei? Ikke vet jeg, men jeg har i alle fall lyst til å gjøre mye annet også enn å skrive.

Dette er mitt blogginnlegg nummer 141. Jeg starta bloggen min 17. september i fjor. Det er 224 dager siden. Det er faktisk i snitt bare 1,58 dager mellom hvert innlegg. Jeg vet jo at jeg har brukt timevis på disse innleggene, men at det var så mange, – det hadde jeg ikke trodd.

Jeg hadde bloggepause i påsken, og det var deilig. Nå nærmer sommeren seg, hagen trenger oppmerksomhet, jeg vil være mye ute i sol og vind og gjøre morsomme ting eller ingenting sammen med folk jeg er glad i.

 

IMG_2948
Dette teppet av Stemorsblomst, Viola tricolor, lokker meg ut i sol og vind.

Men bloggen har blitt en kjær hobby for meg ( å skrive blogg anbefaler jeg også sterkt til andre med litt tid til overs). Hobbyer skal man ta vare på og være snill mot. Derfor, for både å unngå å bli lei hele greia og å få tid til alt annet jeg vil drive med, har jeg bestemt meg for å legge ut blogginnlegg tirsdag, torsdag, lørdag og søndag framover. Det blir ganske sikkert også helt bloggefrie uker i løpet av sommeren.

Så får vi, eller jeg, se hvordan det blir.
I morgen er det tirsdag, så da blir det nytt innlegg. Jeg fortsetter med slike alvorlige greier ett par uker til.

Jeg ønsker alle ei god uke med en strålende overgang til vakre mai.

Hilsen fra K-M

 

 

Forfatter: Kjærefolk

- Halling med bostedsadresse i Holmestrand - Avsluttet en mangslungen karriere innenfor norsk skolevesen - Gift, mamma, farmor og bonus- både det ene og det andre - Stort sett blid, glad og fornøyd med livet Hvorfor begynner ei nesten gammel dame med blogging? Jeg blogger først og fremst fordi jeg er glad i å skrive og for å kunne utfordre meg selv ved å gjøre noe nytt. Jeg tror også at mange synes det er trist når det skapes et inntrykk av at det som virkelig betyr noe i livet er ungdom og skjønnhet. Derfor kan det hende at noen har interesse av å bli invitert inn i hverdagen til en litt gammel dame.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s