SKJØR SOM EI JULEKULE

Kjære folk!

Så var denne tida her att. Me står saman ute med store skjerf, varme vottar og blanke blikk, – klare for å møte tindrande forventningar og kjensler så skjøre som gamle julekuler. I dag er det fyrste sundag i advent, og eg har starta adventstida mi med å sjå julegrana bli tend på Ål.

IMG_1860

Denne helga har gjort meg både glad og litt trist. Jula er jo den høgtida då dei me saknar er som mest levande til stades hos oss. Eg kjende på det då eg stod ved den vakre julegrana og song, og deretter gjekk ljosvandring frå Sundre til kulturhuset. Det var godt å ha ei stor hand i ein endå større vott å halde seg fast i. Eg fekk denne varme kjensla av å vere heime i meg sjølv. Minner om det som har vore, blanda seg med draumar om det som skal kome.

På veg til kulturhuset møtte me mange kulturskuleelevar som gjorde det dei kunne for å skape førjulstemning for ålingane.

 

IMG_1863
Julekonene hadde tent lyktene sine og ynskte oss god lysvandring.
IMG_1867
I butikkvindaugene sat unge musikarar og bidrog med julemusikk
IMG_1875
Flinke dansarar i snøveret.

Eg ynskjer for alle som les dette at dagane i førjulstida blir gode dagar.

Helsing frå K-M

 

 

Forfatter: Kjærefolk

- Halling med bostedsadresse i Holmestrand - Avsluttet en mangslungen karriere innenfor norsk skolevesen - Gift, mamma, farmor og bonus- både det ene og det andre - Stort sett blid, glad og fornøyd med livet Hvorfor begynner ei nesten gammel dame med blogging? Jeg blogger først og fremst fordi jeg er glad i å skrive og for å kunne utfordre meg selv ved å gjøre noe nytt. Jeg tror også at mange synes det er trist når det skapes et inntrykk av at det som virkelig betyr noe i livet er ungdom og skjønnhet. Derfor kan det hende at noen har interesse av å bli invitert inn i hverdagen til en litt gammel dame.

2 kommentarer om “SKJØR SOM EI JULEKULE”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s