SEIN HAUSTKVELD

Kjære folk

Før eg går over til eit nytt tema, avsluttar eg skriveriet om haust med eit dikt.

IMG_3779

I dag har sola
kviskra så lågt
tett inntil øyret mitt
at eg har gått utan
solbriller og sett den
lågmælte lyssetjinga
på bognande rognebærgreiner
og gulna bjørker som
kulissar rundt
det me kallar haust

No kan eg ikkje sove

IMG_3857

Eg høyrer stjernene
Dei syng
Eg høyrer doggdråpane.
Dei kjem listande.

IMG_3854

Natta har sett døra
på klem, men
det er altfor tidleg
å vente
på larmen
frå morgonen

IMG_3822 2

Eg kan ikkje sove
Haustdagane som var
og som kjem
held meg vaken
med born som leikar,
vakre menn med lengt i blikket
og gamle damer som dansar
med solskinet kviskrande
tett inntil øyret


Helsing frå K-M

Forfatter: Kjærefolk

- Halling med bostedsadresse i Holmestrand - Avsluttet en mangslungen karriere innenfor norsk skolevesen - Gift, mamma, farmor og bonus- både det ene og det andre - Stort sett blid, glad og fornøyd med livet Hvorfor begynner ei nesten gammel dame med blogging? Jeg blogger først og fremst fordi jeg er glad i å skrive og for å kunne utfordre meg selv ved å gjøre noe nytt. Jeg tror også at mange synes det er trist når det skapes et inntrykk av at det som virkelig betyr noe i livet er ungdom og skjønnhet. Derfor kan det hende at noen har interesse av å bli invitert inn i hverdagen til en litt gammel dame.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s